Części do maszyn i urządzeń w sklepie internetowym Elesa+Ganter Polska

11 LUTY 2014, PIASECZNO
Piaseczno, 11 lutego 2014 r. – Elesa+Ganter Polska oficjalnie uruchomiła sklep, w którym przez Internet można zamówić najpopularniejsze warianty części do maszyn i urządzeń tej marki. Sklep jest dostępny pod adresem http://sklep.elesa-ganter.pl.

„Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów, którzy coraz częściej wybierają elektroniczne formy zamawiania części do maszyn i urządzeń, oddaliśmy do użytku sklep internetowy ułatwiający im to zadanie. Na razie do sprzedaży online wytypowaliśmy 170 najpopularniejszych pozycji z naszej oferty. Klienci znajdą tu m.in. różne warianty uchwytów, zawiasów, rękojeści, dźwigni, trzpieni czy osprzętu hydraulicznego. Zamierzamy regularnie rozbudowywać ten asortyment. Proces ten będzie jednak rozłożony w czasie, ponieważ w ofercie Elesa+Ganter znajduje się ponad 50 tysięcy standardowych elementów maszyn.” – powiedział Filip Granowski, Dyrektor Sprzedaży Elesa+Ganter Polska.

Konstrukcja sklepu Elesa+Ganter Polska umożliwia przeglądanie oferty według najważniejszych grup produktowych. Kupujący mają możliwość dodawania wybranych produktów do koszyka lub przechowalni, pozwalającej na zapamiętanie wskazanych pozycji asortymentu. Oferta cenowa jest przedstawiona w ujęciu netto i brutto. Klienci mają także możliwość zapoznania się z siatką atrakcyjnych rabatów przyznawanych za zakupy w hurtowych ilościach.

„Sklep internetowy Elesa+Ganter jest dostępny dla każdego, niezależnie od tego, czy zamawiającym jest duża firma, czy klient indywidualny. Wszyscy klienci, niezależnie od wielkości zamówienia, mogą liczyć na taki sam standard obsługi – profesjonalną i szybką realizację zamówienia oraz towar najwyższej jakości. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszego sklepu!” – dodał Filip Granowski.

Cytaty
"Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów, którzy coraz częściej wybierają elektroniczne formy zamawiania części do maszyn i urządzeń, oddaliśmy do użytku sklep internetowy ułatwiający im to zadanie. Na razie do sprzedaży online wytypowaliśmy 170 najpopularniejszych pozycji z naszej oferty. Klienci znajdą tu m.in. różne warianty uchwytów, zawiasów, rękojeści, dźwigni, trzpieni czy osprzętu hydraulicznego. Zamierzamy regularnie rozbudowywać ten asortyment. Proces ten będzie jednak rozłożony w czasie, ponieważ w ofercie Elesa+Ganter znajduje się ponad 50 tysięcy standardowych elementów maszyn" Filip Granowski, Dyrektor Sprzedaży Elesa+Ganter Polska
"Sklep internetowy Elesa+Ganter jest dostępny dla każdego, niezależnie od tego, czy zamawiającym jest duża firma, czy klient indywidualny. Wszyscy klienci, niezależnie od wielkości zamówienia, mogą liczyć na taki sam standard obsługi – profesjonalną i szybką realizację zamówienia oraz towar najwyższej jakości. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszego sklepu!" Filip Granowski, Dyrektor Sprzedaży Elesa+Ganter Polska